Twitter @TDCmarketing_nl
Facebook

unlock your marketing potential

marketing-icoon
sales-icoon
marktonderzoek-icoon

De maatwerk commerciële adviezen van TDC Marketing zetten jou en jouw organisatie op het juiste spoor.


Kenmerkend voor onze adviezen zijn het hoge praktische gehalte. Voor jou betekent dit dat de adviezen altijd onderbouwd zijn, snel te implementeren en gefocust zijn op resultaat. Zie onder onze expertisegebieden.

Advies

salesteam-veelzijdig

MVO - Strategie en Implementatie

Innoveren - Impact Creëren

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen [MVO] gaat over ondernemen met aandacht voor jouw omgeving, medewerkers en leveranciers zonder de commerciële belangen uit het oog te verliezen. People, planet profit.


MVO is geen trend of ‘unique selling point’ meer maar een absolute must om te overleven in het huidige ondernemingsklimaat.


Intrinsiek en extrinsiek beloond worden door een positieve maatschappelijke bijdrage te leveren. Na de implementatie van een goed doordachte MVO strategie ga jij dit op korte termijn realiseren.


TDC Marketing helpt je graag met het samenstellen en implementeren van een duurzame en maatschappelijk verantwoorde strategie.

Optimaal en creatief gebruikmaken van jouw resources bij het zoeken en implementeren van nieuwe product-markt combinaties.


Onderzoek met behulp van TDC Marketing jouw innovatiemogelijkheden. Hoe kun je binnen jouw competenties een flinke stap voorwaarts maken?


Laat ons jou vergezellen in jouw innovatie-queeste. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Redesign

Herontwerp jouw marketingorganisatie naar een ondernemende en slagvaardige eenheid voor betere marktprestaties tegen lagere kosten.

Strategie

Maak de juiste, onderbouwde, duurzame keuzes om de markt efficiënt en effectief te bewerken. Ontwikkel een werkende marketingstrategie.

Business Development

Focus op omzetgroei in plaats van omzetbehoud. Wij stomen jouw organisatie klaar om meer omzet uit de markt te halen.

marketeer

MarketingPlan - Basis van succes

Bewerk de markt blijvend succesvoller met een marketingplan van TDC Marketing.

De plannen zijn gebaseerd op objectieve data en creatieve input. Wij halen het maximale uit de interne en externe mogelijkheden van jouw organisatie.


Neem voor een betere marketing en sales performance contact met ons op en ontvang vrijblijvend de “free 20 minute intake”. Pas daarna beslis je of je verder wilt met TDC Marketing.

marketingadvies-icoon
marketing-abonnement-icoon
interim-icoon
marketingplan-icoon
Logo-TDC-Marketing

sitemap

Twitter @TDCmarketing_nl
Facebook

TDC Marketing - Randstad 22-46 1316 BZ Almere - 036-5253 950 - info@tdcmarketing.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

OK