Twitter @TDCmarketing_nl
Facebook

unlock your

sales potential

marketing-icoon
sales-icoon
marktonderzoek-icoon

Maatwerk in Interim & Coaching

Interim

Coaching

Tijdelijk behoefte aan een ervaren kracht voor jouw marketing - of salesafdeling om wezenlijke veranderingen door te voeren?


Even geen marketing- of salesmanager in verband met overbrugging opvolging, ziekte of zwangerschapschapsverlof?


TDC Marketing staat jou bij met ervaren, academisch geschoolde marketing en verkoop interimmers die nét een stapje meer zetten en maximaal toegevoegde waarde leveren aan jouw organisatie of project.


Resultaatgericht en zelfstandig nemen onze interimmers, vrij van vooroordelen en historische sentimenten, moeilijke beslissingen om jouw organisatie of project tot een succes te maken.

marketingactie

TDC Marketing ziet coaching als een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie tussen coach en coachee. Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en professionele bekwaamheid van de coachee.


Kenmerkend in ons coachingstraject is dat de coach het leerproces begeleidt en monitort en de coachee wordt 'gecoacht'. De coachee bepaalt het doel. De coach stelt vragen, geeft adviezen en voegt waar nodig kennis toe. De coachee blijft zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen.


Inhoudelijke coaching

Op basis van de aanwezige ondernemerservaring en ervaring op het gebied van marketing en sales in het bijzonder geven wij onze coachees meer inzicht in de mogelijkheden op voorgenoemde disciplines.


Procesmatige coaching

Hierbij word jij ondersteund in jouw keuzes met betrekking tot het omgaan met verliezen, intimiderende concurrenten en collega’s, de pers en met een juiste balans tussen leven en werken.


Neem voor meer informatie contact op.

marketing-advies-icoon
marketing-abonnement-icoon
interim-marketing-icoon
marketing-plan-icoon
Logo-TDC-Marketing

sitemap

Twitter @TDCmarketing_nl
Facebook

TDC Marketing - Randstad 22-46 1316 BZ Almere - 036-5253 950 - info@tdcmarketing.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

OK